Hoe ziet een les eruit?

H


Je geeft aan in welke stijl je wilt zingen. Het is mogelijk middels de EVT technieken om alle typen stemgebruik (jazzy-sound, musical, klassiek) aan te leren. Je hoeft jezelf niet te beperken tot één type.

De eerste lessen beginnen met het aanleren van de verschillende figuren van de EVT techniek. Deze technieken laten je ervaren welke mogelijkheden je stem heeft. Je zult verbaasd zijn van wat jij allemaal kan! Deze technieken leer je toepassen in een lied. Bij het instuderen van een lied, komt vanzelf AMV (Algemene Muzikale Vorming) aan bod. We kijken bij een lied hoe het ritme is, waar je het beste kunt ademhalen en hoe je zingend het verhaal van het lied kunt vertellen.

De les kan worden opgenomen, zodat je thuis de technieken en de muziek gemakkelijk kunt oefenen.

Waarschijnlijk heb je nu al zin om te gaan zingen! Neem contact met mij op en we maken een afspraak! Een kop thee staat voor je klaar. De les wordt gegeven in Lent (Nijmegen).


Bij voldoende aanmeldingen wordt er een jaarlijkse voorspeelavond georganiseerd. Hierbij kun je ervaren hoe het is om voor een aantal luisteraars te zingen en hoe het is samen te werken met een pianist.

Chantal Stalmeijer

Chantal Stalmeijer is een sopraan (zangeres) en zangpedagoge uit Lent (bij Nijmegen). Ze komt uit een muzikale familie en muziek is haar dan ook met de paplepel bijgebracht.

Facebook